fbpx

OLEMME VASTUULLINEN TOIMIJA

Viimeaikaiset tapahtumat maailmalla ovat luoneet epätietoisuutta sekä epäilyä maahantuotuja suojamaskeja ja hengityssuojaimia kohtaan. Mielestämme hyvä niin, sillä toimitettujen tuotteiden tuleekin olla tarkoituksenmukaisia ja täyttää tarvittavat vaatimustasot. Me olemme aina halunneet toimia rehellisesti ja läpinäkyvästi.

MIKÄ ON SUOJAMASKI.FI?

Suojamaski.fi on suomalainen, vuodesta 2016 asti turvallisuusalalla toimineen PaySec Finland Oy:n (Y: 28164402) suojavarusteita myyvä verkkokauppa, joka myy yleisesti käytössä olevia toimenpidemaskeja ja FFP2 hengityssuojaimia. Tällaiset soveltuvat mm. hoitohenkilökunnan, kotihoidon, asiakaspalvelun ja esimerkiksi teollisuuden käyttöön. Sekä toimenpidemaskit, että FFP2 hengityssuojaimet ovat CE-hyväksyttyjä. IIR-maskimme ovat lisäksi Suomessa VTT:n mittaamia (tulos 98,7%).

KAIKKI TUOTTEEMME TULEVAT HYVÄKSYTYILTÄ TAVARANTOIMITTAJILTA

Kaikki toimittamamme maskit tulevat tehtailta, jotka löytyvät vastuullisten toimittajien listalta. Listan tarkoitus on varmistaa tuotteiden oikeellisuus ja turvallisuus.

Listalla olevat valmistajat täyttävät tuotteille asetetut standardit ja heiltä vaaditaan kaikki asianmukaiset sertifikaatit.

SAAKO MYÖS TUKKUMÄÄRIÄ?

Meiltä on mahdollista tilata myös suurempia eriä tuotteita. Suuremmille erille laskemme aina erikseen tukkutarjouksen. Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen myynti@suojamaski.fi tai soita numeron 041 5353433.

EN 14683-STANDARDIN IIR-LUOKAN MASKIT

IIR-maskimme täyttävät sairaalakäyttöön tarkoitettujen maskein EN14683-standardin. IIR-maskimme ovat lisäksi VTT:n mittaamia, ylittäen selkeästi IIR-maskeille vaaditun 98% rajan lukemin 98,7%.

OLEMME ALENTANEET HINTOJA

Suojaimiin kohdistunut suuri kysyntäpiikki on vaikuttanut hintoihimme lähinnä laskevasti. Suuren volyymimme ansiosta sisäänostohintamme pysyvät alhaisina, jonka takia voimme tarjota laadukkaita suojia edulliseen hintaan.

VOIVATKO TOIMITUSAJAT VENYÄ?

Pääsääntöisesti meillä on kaikkia myymiämme tuotteita suoraan omassa varastossamme, joten toimitusaikamme ovat lyhyitä. Meille tulee jatkuvasti täydennystoimituksia usealta eri toimittajalta ja tällä pyrimme parhaamme mukaan vähentämään viivästysvaikutusta omiin lähetyksiimme, sillä myöhästyneet toimitukset eivät ole kenenkään eduksi.

Kaikki verkkokaupasta tehdyt tilaukset on mahdollista perua veloituksetta lähetykseen asti. Lähettämisen jälkeen peruttava tuote tulee palauttaa 14 vuorokauden sisällä vastaanottamisesta omakustanteisesti ennen maksun palautusta.